Tirsdagens TPS-rapport: Kjære Cashmere Sweatshirt

Våre daglige TPS-rapporter foreslår ett stykke arbeidsmessig antrekk i en rekke priser. Denne uken med TPS -rapporter kommer til deg fra Stephanie Rahlfs of Adventures in the Stiletto Jungle, som også delte en uke med valgene Förenta Staterna herrelandslag i fotball Skjorter hennes tilbake i 2011. Velkommen tilbake, Stephanie!
Husker du i går, da jeg beklaget nøyaktig hvordan de fleste av mine foretrukne minimalistiske motetiketter slutter å jobbe i kategorien arbeidstøy? Det er noen få unntak fra denne generelle observasjonen, spesielt over i strikkeklær -delen på Acne Studios. Denne Stockholm-baserte etiketten har mer enn sin rettferdige andel av superkonseptuelle brikker, men de har også noen fantastiske high-end grunnleggende forhold som kan skryte av tilstrekkelige designerdetaljer for å gjøre dem interessante.
Denne luksuriøse, men likevel kreative konstruerte, grå Mélange Cashmere -sweatshirten ville se nydelig så vel som stilig med et svart blyantskjørt. Det er tilgjengelig i Gray Mélange så vel som svart for $ 690,00 på Sveits herrelandslag i fotball Skjorter Acne Studios. Kviser studioer kjære kashmirgenser
Sett et fantastisk stykke du vil anbefale? Send e-post til tps@corporette.com. (L-0)
Fra nettsteder vi elsker

Ikke-pensjonert så vel som ikke gift: er Tom Brady så vel som Gisele Bunchenpopdust

Fargerike valg til høstgarderoben din, på Salefemme d’N Leicester City Skjorter -spesifikk Âge

Alt jeg brukte forrige uke, 8.24.22. Stripe

Drevet av PubExchange

Beste 10 gelé sminkeprodukter å legge til appelloppføringen din

som tror på et alternativ for å sette sminke under det varmere været? Da er det ingenting mye mer avgjørende enn geléteksturerte sminkeprodukter. De er ikke nye i tjenesten, men sannheten er at de virkelig utvider; som indikerer at produktene ikke er begrenset til hudpleie alene, men gelébaserte Saudi-Arabias herrelandslag i fotball Skjorter hårprodukter har også kommet opp. Foran er 10 produkter Jelly Makeup -produkter som dekker alle elementer i appellrutinen din.

10 gelé-teksturerte sminkeprodukter som kan forvirre deg:
Her er våre beste valg:

1. E.L.F Cosmetics Bounce Back Jelly Cleanser:
E.L.F Jelly Cleanser har null sulfater så vel som et resultat ikke skumle. Den består av fuktighetsgivende komponenter som agurk, aloe vera, sukker lønnekstrakt, samt kokosnøttjuice. Formelen er utmerket for dehydrert hud sammenlignet med mange rensemidler, da dette dypt hydrerer ACF Fiorentina Skjorter så vel som renser uten å forlate noen form for rester.
Kilde: Elfcosmetics.com2. Clinique betydelig forskjellig fuktighetsgivende gelé:
Den vannbaserte gelen fra Clinique er en oljefri formel så vel som en av de mest populære. Foruten dens vektløse hydrering, består den på samme måte av antiforurensningsmidler for å sikre hud mot støv, forurensning, så vel som hudskadelige luftpartikler.
Kilde: M.Clinique.com3. Rimmel Jelly Blush:
En gelé rødme! Er det ikke støy moro? Dab på denne spenstige blusheren på kinnben for en duggfri, frisk finish. Dens flush -påvirkning er best for alle årstider.

Kilde: Rimmellondon.com4. Glossier Milky Jelly Cleanser:
Denne Instagram-berømte gelérensen er ikke fremtredende uten grunn. Ajax Skjorter Den doble rensende formelen renser de siste sporene av sminke uten å tørke ut huden. Takket være de ekstra hudpleiekomponentene som Rosewater, Poloxamer, samt vitamin B5 som renser skitt mens den beroligende huden.

5. Rik bare for å rydde opp geléavtale med maske:
Denne hoppende gelavtalen med maske er spesielt utmerket for kjedelig, dehydrert hud. Spesielt formulert med bambusstamme, trekull så vel som papaya -enzymer, fungerer det for å eliminere døde hudceller samt sminke for en lysere hudfarge. Bare gni litt mengde gelé med maske på tørre håndflater. Påfør på hud så vel som vaskeri etter ti minutter.

Kilde: Lushusa.com6. Farsáli, Jelly Beam:
Highlighteren brøt alle poster etter utgivelsen på internett. Den gelatinlignende-geléstrukturen tar inn på huden i tillegg til å etterlate en perlemorisk effekt. Formelen er enkel å blande i tillegg til å bruke på huden. Det er tilgjengelig i to fargetoner, champagnrosa samt økt gull. Begge disse nyansene etterlater en naturlig-shimmery-effekt. Vi er solgt.

8. Colourpop Cosmetics Jelly Mye skygge:
Denne er på toppen av ankekartene. Alt takket være det bemerkelsesverdige valget av 20 nyanser i en kostnadseffektiv pris. Pigmentene fra Strawberry Red, Unicorn Blue, samt alvegrønn-veldig mye skyggen i dag. Oppføringen er omfattende.
Kilde: colourpop.com9. Ouai Haircare Curl Jelly:
Dette Curl Jelly -produktet leverer de beste spenstige krøllene på få sekunder. Takket være de geniale fuktighetsgivende oljene så vel som silkeproteiner, lover formelen å myke krøllene, samt jevne ut de grove endene utløst av fuktighet.
Kilde: Theouai.com10. Winky Lux Flower Balm Lip Stain:
Lux Solid Lip Spots bruker en spesiell pH for å tilby en myk rosa skimmerfinish. Bruk leppepomade alene for en myk overflate eller over en matt leppe for å gi et snev av glans.
Kilde: winkylux.com Disse gelébaserte formlene kan avskrives som en forbipasserende trend, men de er velverdens kostnadene. Ikke bare er de kule, men gjør en varig oppfatning på huden. Så lag opp favorittene dine fra vår liste over 10 fineste gelésminkeprodukter før de er borte.

Beste ideer hvordan du rocker grime top med antrekk

beste ideer hvordan du rocker grime top med antrekk-det er som om de forsvant i tynn luft da vi alle begynte å bruke topp-topper og silke camis.

Beste ideer hvordan du rocker griter top med antrekk
Men med sommeren i sikte, og kvikksølvet stiger, tror vi det er på tide å ønske velkommen til grime -toppen velkommen. Halter -topper blir alltid populære om sommeren.

Kendall Jenner parer stjernemønstret grime-topp med denimskjørt og tykke støvler
Beste ideer hvordan du rocker griter top med antrekk
via asoutherndrawl.com
via Englands herrelandslag i fotball Skjorter Carly Cristman
via Dulceida
via Evelina’s Fashion Cafe
via mote smerte
Denne typen topper er mye mer som ermeløse tee -skjorter som ligner på en tank top, men med stroppene bundet bak halsen. Det kan også være noen grime -topper med en smal stropp bak nakken og en smal stropp bak midten av ryggen, noe som indikerer at det stort sett er ryggløs.

via ootdfash.tumblr.com
via memorandum.com
via Le Pretty Stellar
via honning n silke
via Greapeban.tumblr.com
Nedenfor har vi valgt allsidige Tigres UANL Skjorter antrekkideer med grime -topper som kan få deg inspirert av hvordan du kan bruke din favoritt grime -topp.

via Yaelsteren
via tuulavintage.com
via tsangtastic
via i West Ham United Skjorter disse dager
via preppy fashionist

3 Mange fordelaktige naturlige så vel som hjemmelagde sukkerskrubboppskrifter for ansikt, lepper samt kviser

som skrubber hele kroppen, minst to ganger i uken er den aller beste metoden for strålende så vel som yngre hud. De uendelige skrubbende valgene som tilbys på markedets sted kan slå tankene dine, så vel som å komme til en beslutning kan ende opp med å bli en kamp. Vi sier, oppgi ‘nei’ til alle valg i butikken, for det aller beste valget tilbys på ditt eget kjøkken. Vi snakker om det foretrukne søtstoffet ditt – sukker.
Hva er en sukkerskrubb?:
Sukkerskrubber er hjemmelagde skrubber, brukt i pulverisert eller semi-væskeform. Den grunnleggende komponenten er sukker så vel som den ofte er beriket med andre naturlige så vel som enkle tilbudte kjøkkenområdet komponenter som sitron, gurkemeie, økt vann, kokosnøttolje så vel som hva har du.

Hvorfor sukkerskrubb er bra?:
Den første grunnen til å utnytte en sukkerskrubb i stedet for alle typer andre kratt er den ekstremt sannheten at den er 100% naturlig så vel som hjemmelaget så vel som, og kjemisk fri. De eksfolierer huden forsiktig i tillegg til å eliminere de døde hudcellene, og etterlater deg mykere og jevnere hud. Selv for de med veldig følsom hud, vil en sukkerskrubb være det aller beste valget, da det ikke ville skade huden din til det minste, gjøre den skrapete eller irritable.
Hvordan sukkerskrubbe fungerer?
Sukkerskrubber, som sagt, er den mest naturlige metoden å eksfoliere, myke og friske opp huden. Å være et naturlig søtningsmiddel den smelter helt inn i vårt naturlige appellregime. Den fine strukturen eksfolierer uten å etterlate noen form for skadelig rester som kan tette porene. Dens fuktighetsgivende egenskaper er en ekstra fordel som stopper tørking av huden. Man kan bruke denne skrubben selv på barn til å avhjelpe sprukne lepper i løpet av vintrene.
Her er listen over hjemmelagde DIY -sukkerskrubb -oppskrifter:
1. Sitron sukkerskrubb:
Ingredienser:

1 ts sukker

Juice av en halv sitron

Hvordan lage:
I et kina -måltid, bland sukkeret så vel som sitronsaft til sukkeret mykner. Svekk imidlertid ikke sukkeret fullstendig.

Hvordan å bruke:
Med fingertuppene, masser avtalen din med denne blandingen, hold bevegelsene sirkulær.

Fortsett i 5 minutter.

Skyll av med vanlig vann.

Best bruk for: Denne skrubben er finest til å bli brukt på fet hud.

2. Kokosnøttoljesukkerskrubb:
Ingredienser:

3. Peppermynte sukkerskrubb:
Ingredienser:
Fem dråper peppermynte nødvendig olje

Et TSP -sukker

Hvordan lage:
Bland de to i en tørr kinatett

Hvordan å bruke:
Med fingertuppene, gni denne blandingen på avtalen din til sukkeret oppløses helt.

Vask med en mild ansiktsvask etterpå.

Bruk best for: typisk til tørr hud.

Sukkerskrubbene fordeler:
Sukkerskrubber gjør ikke huden din tørr, i sannhet er det alfa-hydroksy rik, en forbindelse som eksfolierer mens du fukter huden på nøyaktig samme tid.

Sukkerskrubber vil ikke tette porene som mange saltskrubbs som resulterer i kviser samt utbrudd.

Disse hjemmelagde skrubbene er ikke-slipende i naturen, kan brukes regelmessig.

1. Sukkerskrubb for ansikt:
Hvordan å bruke:
Lag alle typer sukkerskrubb som passer din hudtype.

Masser forsiktig i sirkulær bevegelse i 5 minutter eller til sukkerkornene løses opp på huden din.

Skyll av med vanlig vann.

Tips: Forsikre deg om at sukkerkornene er i halvoppløste spesifiserer når du tar blandingen til ansiktet ditt.
[SC: MediaD]
2. Sukkerskrubb for lepper:
Hvordan å bruke:
Den fineste sukkerskrubben for lepper er sukker så vel som sitronskrubb.

Gjør skrubben som foreslått ovenfor, samt bruk på leppene inn i så vel som FRO -bevegelse.

Skyll av etter fem minutter.

Tips: Du kan også legge til få dråper økt vann til denne løsningen.
Merk: Vær ekstra forsiktig mens du skrubber leppene.

3. Sukkerskrubb for kviser:
Hvordan å bruke:
Bruk en sukkerskrubb med sitron og honning.

Bruk denne skrubben med en Q-Tip Real Betis Balompie Skjorter på ideen om zit. La det ligge i 20 minutter.

Vask den med vanlig vann.

Tips: Bruk dette regelmessig i en uke, vil kviser så vel som arret forsvinne på kort tid.
Merk: Det kan svi litt i de foreløpige dagene. bare litt.

Sukkerskrubb bivirkninger:
Det er faktisk ingen sidepåvirkninger av en sukkerskrubb. En sukkerskrubb har ingenting, men godhet å tilby huden din i tillegg til å legge til skjønnheten din.
Forsiktighet for sukkerskrubb
Selv om det ikke er noen bivirkninger av en sukkerskrubb, kan du ta overholdelsen med forholdsregler for å forhindre noen form for ugunstige resultater:

Ikke bruk ekstremt store sukkerkorn. Før du tar sukkerkornene til huden, må du sørge for at den har begynt å oppløses, så vel som kantene er avrundet for å redde huden fra minutt riving.

Ikke bruk en sitrisk Villarreal CF Skjorter kombinasjon av sukkerskrubb på delt hud, ellers Juventus Skjorter vil den svi.

Sukkerskrubber lages ved å integrere andre produkter i det. Forsikre deg om at huden din ikke er allergisk mot noen form for ingrediensene.

Ikke bruk en sukkerskrubb, for den saks skyld noen type kratt, for mye mer enn to ganger i uken.

Følg opp skrubbeprosessen med Moisturizinull

Argan oljeallergi: Det flytende gullet er kanskje ikke alltid trygt for personer med tremutterallergi

Arganolje er flott for hår, for huden din. Ikke rart at det blir kalt som flytende gull. Argan oljehelsegevinst er så mange at folk ofte Nederlands herrelandslag i fotball Skjorter ignorerer det faktum at før du går ut på denne spesielle oljen, bør du sjekke om du har allergier av noe slag. Helseegenskapene til arganolje er enorme, men legene har nylig funnet ut at det kanskje ikke er så bra for et visst sett med mennesker. I denne artikkelen snakker vi om om arganoljeallergi er en ekte ting eller ikke, og hvordan vil du finne ut om du er allergisk. Les videre for å vite mer:
[Les også: Argan Oil for strekkmerker]

Argan oljerverallergi
Liquid Gold Aka Argan Oil er flott, men av de mange menneskene som har hatt godt av alle helsemessige fordeler med arganolje, er det noen som har klaget på utslett og kløende, røde flekker og flekker på huden. Så hva har forårsaket dette? Forskere har undersøkt mer på hva som fikk folk til å reagere på denne måten, og i de fleste tilfeller ble det funnet at arganolje nøttegallergi er en ting og at mange av disse menneskene har en nøttallergi.
Kilde: australianAllergycentre.com.auarganolje, som vi vet, er avledet fra nøttene til Argania Spinosa. Dette er et innfødt ørken tre som utelukkende finnes i Marokko. Frukten av dette treet, ofte kjent som “Argan -nøttene” er tre nøtter. Oljen som oppnås fra disse nøttene blir deretter kaldpresset for å trekke ut oljen. Nå, i kaldpressmetoden, er det mer mulighet for det allergifremkallende proteinet. Arganolje er biologisk olje, men selv da har flere mennesker som har brukt disse klaget på utslett og utbrudd på baksiden av nakken og hodebunnen etter å ha brukt oljen.
Kilde: CompleteHealthNews.com Hva ser Argan Oil Allergy ut?
Hvis Paris Saint-Germain Skjorter du har en tremutterallergi, er det viktig at du tester arganoljen på noen deler av huden før du omfattende bruker den. Det er mange rapporter om arganoljeallergi som ser ut som kontaktdermatitt. Selv om forskningen som er gjort til nå ikke er så gunstig, advarer forskere fremdeles mennesker med nøtteallergier om å øve forsiktighet før de inkorporerer arganolje i hårpleien eller hudpleieregimet.

Når du først bruker arganolje og huden din eller hodebunnen ikke samtykker til den, vil du se at huden din vil bryte ut, og det vil være utslett på kroppen din i nærheten av hvor du påførte oljen. Så hvis du bruker det på håret, kan det være små utslett, utbrudd eller kviser på huden din. I begynnelsen kan du føle deg som å ignorere det, men på lang sikt kan det bli ganske problematisk. Små humper som er smertefulle og kan se ut som kviser-dette er de sikre symptomene på nøtteallergi, og spesielt fra de du kan bruke på huden eller håret ditt.
[Les også: Arganolje for skadet hår]

Kilde: wikihow.com Hvordan kan du kurere arganoljeallergi?
For det første, slutte å bruke oljen! Men hvis du allerede er for sent og allergien ser ut til å spre seg, må du oppsøke lege. Det som kan se ut som bittesmå kviser eller kviser, kan ta en enda skumlere form, og du vil bli arr for livet, bokstavelig River Plate Skjorter talt!
De fleste klienter som får nøtteallergier klager over at kviser som utvikler seg vanligvis ikke har hode og forblir sånn i ganske lang tid. Men med riktig kombinasjon av medisiner eller medisiner, kan du bli kvitt dem. Men husk, i første omgang, gå og se en lege! Ikke la allergien spre seg!

En trendy tur er et behov for tyrkisk livsstil – her er hva du skal ha i Tyrkia

når du drar på den flyturen som svever sky høyt mot Istanbul, Tyrkia, forstår at du ville komme inn i en gammel by med samtiden berører; Et land som har rik historie, kultur, arv så vel som et som alltid har vært en viltvoksende bastion for handel så vel som handel.
[Les også: Hva du skal ha på i London]

En tur nedover Bosporus -sundet, så vel som du ville oppdage en blanding av moteuttalelser i byen. På grunn av påvirkningen fra euro -nasjonene så vel som de orientalske nasjonene, er ikke mange Tyrkia så konvensjonelle som vi tror det er, selv om det er en islamsk nasjon – overveiende sunnimuslimske muslimer.

Når byen er ekstremt kosmopolitisk av natur, når det gjelder hva du skal ha på seg i Tyrkia, trenger man ikke å kappe tradisjonelt, alltid. I tillegg til å huske på nasjonens strøk når det gjelder hva de skal ha på seg i Tyrkia, kommer de forskjellige interessene i stiler, utskrifter samt uttalelser å lage enkle også.

Husk klimaene
Landet er fuktig så vel som varmt når sommermånedene kommer, spesielt i juli Valencia Skjorter så vel som august, og når det er vinter, blir strøkene ekstremt våte så vel som nippy. Januar bringer inn snøen til februar, mens resten av månedene er moderate til kjempebra så vel som mildhet og høst.

Når du oppdager om hva du skal ha på deg i Tyrkia. Vi vil be deg om å ta med deg tilstrekkelig med kjølige klær hvis det er vinter og vår, som må omfatte-

Varme strøk
Gensere
Hatter
Skjerf
Hansker

For somrene vil det være den beste å bruke klær som er pustende så vel som lettvekt, siden fuktigheten så vel som høye temperaturer rundt. Å holde seg til de letteste fargene i plagg, så godt hjelper å holde kroppen lett lykkelig.

Gate stil
Selv om Tyrkia er en islamsk nasjon, tvinger den ikke kvinner til å være dekket opp. Shorts brukes sjelden som uttalelse fra street Ghanas herrelandslag i fotball Skjorter style, forsynt den når knærne eller under, den er velkomne- skjørt også.

Tyrkiske kvinner har trange plagg som moteuttalelser, lagringstanker, samt hijab eller et skjerf brukes til å dekke byste -linjen når det er i offentligheten. Du kan også ta med en kappe eller til og med en flott serape for å holde huden dekket fra de skadelige UV -strålene i solen, så vel som på samme måte hvis du må passere en moske eller noen form for religiøst punkt.
10 enkle metoder for å bruke Tyrkia Street Fashion
Tenker du på å etterligne den stilige tyrkiske streetstyle? Akkurat her er de ti signalene dine!
1. Monotonish blues med hæler for en kveld på gatene

2. Lek med lag for vintrene i Tyrkia
3. Analoge moteuttalelser i svart for å slå den kjølige snødekte januar
[Les også: Hva du skal ha på i New York]

4. Flamme røde kontor mote uttalelser så vel som chunky sjarm

5. Komfortable casuals for gaten

6. Peplum påvirkninger i Tyrkia for alle årstider så vel som grunner

7. Komfortabel bomull passer for natten så vel som dagen

8. Lange midtskårne maxi -skjørt for somrene

9. Pop of Colors med lag i massevis for vintermånedene
10. Gypsy -skjørt samt løse topper for somrene

[Les også: Konvensjonell klær]
Så akkurat her er hva du kan bruke i Tyrkia, så vel som nesten nøyaktig det samme vi oppgir når det gjelder å kle seg for moro skyld, så vel som Paris Saint-Germain Skjorter å jobbe i India også. Vi håper du gledet deg over disse ideene for kvinner som reiser i Tyrkia.
Bilder Kilde: Pinterest.com

Tirsdagens TPS-rapport: ‘DiCaila’ Stretch Wool Sheath Dress

Våre daglige TPS-rapporter foreslår ett stykke arbeidsmessig antrekk i en rekke priser. Så i går glemte jeg å slå opp et av våre andre favorittmerker for å se hva landskapet var på Nordstroms hemmelige salg: Hugo Boss. De har faktisk fått massevis av fantastiske ting (tonnevis med å se separater) for 40-50% avslag. Jeg liker denne stretch ullskjedkjolen, som har noe av pintucking vi ser mye på Ponte -kjoler. Hyggelig. Kjolen var $ 575, men er nå merket til $ 345 (størrelser 0-14 igjen). Boss ‘DiCaila’ Stretch Wool Sheath Dress (for et alternativ i plussstørrelse, her er noe som tok meg en god del av å finne: en ullhylse i pluss størrelse for $ 159 (som også kommer i vanlige, petite og kvinnens petite størrelser). Lesere i plussstørrelse-Hvor får du ullskjeder og andre ullforespekter? I jakt, fant jeg også denne skjede kjolen som er helt H-O-T (men litt ikke relatert til sjefskjolen). PSST: Ønsker å se mer pluss- størrelse innhold fra Corporette? Registrer deg for nyhetsbrevet i plussstørrelse, her. Sett et fantastisk stykke du vil anbefale? Vennligst send e-post til tps@corporette.com.
Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker, og Corporette® kan tjene provisjoner Canadas herrelandslag i fotball Skjorter for kjøp gjort gjennom Cerezo Osaka Skjorter lenker i dette innlegget. For mer informasjon, se her. Tusen takk for din støtte!
Vi er en deltaker i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet annonseringsprogram designet for å gi et middel for oss å tjene gebyrer ved å lenke til Amazon.com og tilknyttede nettsteder.
Salg av arbeidstøy for 9.23.22 (våre favoritter med fet skrift!):
Ann Taylor – 30% avslag på kjøpet ditt (eksklusjoner gjelder).
Amour Vert-Salgssalg, opptil 50% avslag (flott for silkebluser og miljøvennlige klær).
Banana Republic-Halvårlige venner og familiearrangement, 40% avslag på fullprisskjøp!
Banana Republic Factory-Halvårlige venner og familiearrangement, 50% avslag på kjøp!
J.Crew – ekstra 30% avslag på salgsstiler
J.Crew Factory – Opptil 50% avslag på alt; Alle jeans $ 49,95; ekstra 15% Borussia Monchengladbach Skjorter avslag på topper, skjorter og sko
Loft – 50% avslag på alt og gratis frakt!
M.M. LaFleur – Spar opptil 80%
Neiman Marcus – Siste salgssalg, opptil 75% avslag!
Nordstrom – Summer Sale er på! Spar opptil 60% til 9/12
Saks Fifth Avenue – Designer Sale, opptil 70% avslag!
Victoria’s Secret-Spar 40-70% på 1000-tallet av salgsstiler

Annet salg av merknad:
Buffy – opptil 35% av sengetøyet
Fallskjerm-Spar opptil 40% avslag på siste sjanseartikler

Noen av våre siste innlegg her på Corporette …
12 enkle oppdateringer for kontoret

Enkle måter å huske å ta medisinene dine

Hva du skal kjøpe for jobb på Ann Taylor

Hva er dine favoritt -TV -serier for inspirasjon av arbeidstøy?

Flotte Apple -snarveier for å hjelpe deg på jobben

La oss kikke ut av Dolce Gabbanas Hijab og Abaya -samling!

La oss kikke ut av Dolce Gabbanas Hijab og Abaya -samling! – Verdens moteindustri begynte å se lovende muslimsk motemarked. Tidligere lanserte det japanske motemerket, Uniqlo, en samling av islamsk kjole. Flyttingen ble fulgt av den svenske etiketten, H&M, som har Model Veiled Woman.

La oss kikke ut av Dolce Gabbanas Hijab og Abaya -samling!

Nå, nettopp i begynnelsen av 2016, lanserte det italienske motehuset, Dolce & Gabanna (D&G), for første gang Nagoya Grampus Skjorter en samling av islamsk kjole.

2-dolce-hijab
Dolce-Gabbana-Hijab-Abaya-Collection_5
Dolce-Gabbana-Hijab-Abaya-Collection_4
Muslimsk motetema som er typisk for eksklusive damer valgt av Club Tijuana Skjorter D&G for den første samlingen. Abaya med monokrome farger, en rekke fantastiske motiver, samt blonder aksenter, noe som gjør utseendet til muslimsk mote ser elegant og dyr ut.

Dolce-Gabbana-Hijab-Abaya-Collection_3

Basert på observasjonen av bildene som vises D&G, er det tydelig at den muslimske motesamlingen av D&G er fullstendig følger moteens regler og en optimal muslim.

Se også

Butikk og stil, vårmote
Spring It Bag: All Om Out Out Boca Juniors Skjorter Color

Dolce-Gabbana-Hijab-Abaya-Collection_2
Dolce-Gabbana-Hijab-Abaya-Collection_1

Hele kolleksjonsdesignstilen understreker en løs, ikke viser kroppens silhuett, et slør som dekker brystet og lang rekkevidde ankler. D & G -partier til dags dato har ikke kunngjort en offisiell pris på sin siste samling av muslimske klær. Tilstedeværelsen av muslimsk mote fra topp motehus Dette er gode nyheter for de muslimske kvinnene, spesielt i Europa.

3-dolce-hijab

Fordi de muslimske kvinnene i Europa har en tendens til å ha problemer med å finne en fantastisk kjole og trendy, men likevel anvende kjolens regler i henhold til islams lære.

Via